DJ JeroenSound
Ervaren & Allround 

 

DJ JeroenSound uw DJ in Epe!

 

Onze diensten:

De Bruiloft DJ van DJ JeroenSound

 

De juiste DJ voor uw bruiloft in de regio Epe

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, er staat veel te gebeuren want ook voor jullie bruiloft willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben. Je trouwt maar één keer en je wilt dat ook het trouwfeest een onvergetelijk moment van jullie dag wordt. Daarbij helpen wij jullie graag.

Een ervaren allround DJ kan jullie wensen omtoveren tot een geweldige avond. Met de ervaring van de Dj's van DJ JeroenSound zorgen wij dat iedereen nog lang over uw bruiloft napraat! 

De verjaardag feest DJ van DJ JeroenSound

 

De juiste DJ voor uw verjaardag in Epe en omstreken!

De beste verjaardag DJ huren voor jullie feest? Een ervaren allround DJ van DJ JeroenSound zorgt ervoor dat de muziek jouw wensen invult en de gasten lekker kunnen dansen. Vaak genoeg horen we 'onze gasten zijn niet echt dansers', maar zelfs dan, zorgen wij voor een volle dansvloer. Dansen op je verjaardag is namelijk hartstikke leuk! Onze allround DJ's zijn erg ervaren met verjaardagen!

Bedrijfsfeest DJ huren

 

De mogelijkheden van een bedrijfsfeest DJ bij DJ JeroenSound zijn zeer uitgebreid. Dit betekent dat u kunt kiezen voor een relatief kleine invulling van het feest, denk hierbij aan 50 gasten, maar de capaciteit van DJ JeroenSound reikt tot maar liefst 350 gasten. Daarnaast zijn de DJ’s thuis in de volgende muziekstijlen: disco, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, top 40, dance en house. Zo kunt u verschillende kanten op met uw bedrijfsfeest!

De DJ’s vinden het daarnaast fijn om een lage drempel te hebben tussen het publiek en de DJ. Dit houdt in dat de gasten hun verzoeknummers gemakkelijk door kunnen geven aan de DJ en bovendien krijgt de DJ op die manier een goed beeld van de sfeer op de dansvloer. Op die manier kan de bedrijfsfeest DJ hier gemakkelijk zijn muziek op aanpassen. Een bedrijfsfeest DJ huren kan dus snel en eenvoudig bij DJ JeroenSound!

DJ voor uw jubileum? DJ JeroenSound voor een geslaagd feest!

 

De juiste DJ Voor een geslaagd feest!

Een jubileum DJ huren bij DJ JeroenSound. Namens DJ JeroenSound van harte gefeliciteerd! Jullie zijn 12,5 jaar getrouwd, misschien wel 25 jaar, of zelfs 50 jaar hoe dan ook dit is een mijlpaal en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Goede allround Dj's die alle muziek kunnen draaien, van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot en met de hits van nu. Bij DJ JeroenSound is niks te gek! DJ Jeroen neemt graag met u de mogelijkheden door!

Carnaval DJ

 

Geslaagd carnaval feest met DJ JeroenSound

Carnaval wordt jaarlijks gevierd in Nederland, elk jaar barst het grootste feest weer los. Een goede feest en carnaval DJ is dan ook van groots belang. Deze carnavals DJ kunt u boeken bij DJ JeroenSound, met of zonder een schitterende drive-in show. DJ JeroenSound volgt alle carnavalskrakers al vele jaren en biedt alleen Dj's aan die weten hoe een goed carnavalsfeest gevierd moet worden. Kies ook voor een carnaval met een feest DJ 1e klas!

DJ Oktoberfest/apres ski

 

Apres ski dj voor een geweldig oktoberfest

Lange rijen tafels, lederhosen, veel bier, bratwurst en pretzels! Het enige wat dan nog mist in dit rijtje is een DJ die ervaring heeft met oktoberfest(en) en (grotendeels Duitse) Après Ski muziek! Van begin tot eind een 100% feest met Apres Ski DJ Jeroen! DJ JeroenSound denkt graag mee met uw oktoberfest/apres ski party!

Galafeest DJ van DJ JeroenSound voor een geslaagd feest!

 

Complete drive in show voor een gala tegen een scherpe prijs!

Een Gala DJ huren bij DJ JeroenSound. De beste gala DJ huren voor jouw feest? Ervaren allround DJ huren voor jouw gala doe je bij DJ JeroenSound. Wij zorgen dat jouw gala slaagt, met de juiste muziek zorgen we dat jij en de gasten lekker kunnen dansen!

Wij helpen je graag met het kiezen van een juiste DJ voor jouw gala. Goede muziek, een gezellige sfeer en iedereen op de dansvloer. Wij willen dat uw gasten lekker dansen en nog lang napraten over het feest.

Een goede gala DJ die de leerlingen uit hun dak laat gaan is van essentieel belang. Wanneer de leerlingen binnenkomen speelt de DJ hier goed op in. Een gala dj die jullie en de gasten de hele avond op de dansvloer kan houden. Dat wil iedere organisator & school, voor ons is dit geen enkel probleem.

DJ Huren in Epe en omgeving?

 

Bij DJ JeroenSound huurt u voordelig een DJ voor uw feest!

U wilt een DJ huren in Epe? Dan bent u bij DJ JeroenSound aan het juiste adres! Wij leveren Dj's met of zonder drive in show voor uw feest. Onze Dj's zijn flexibel een hebben een Breede kennis van muziek! Met onze kennis kunnen wij van uw feest een knalfeest maken! 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info